Circus Renz International in Berkelland

BORCULO – Circus Renz International reist in 2013 door Europa met de vernieuwde show “Smile”, de lach staat centraal in het programma wat dit jaar in diverse steden reeds te zien was. In de periode van 20 t/m 23 Juni gasteert het circus in Borculo bij Ijsboerderij Dommerholt aan de Hambroekweg te Borculo Het Circus Renz International, van de beroemde Familie Renz, heeft een traditie die terug gaat tot 1842. Ook dit jaar presenteert het circus weer een internationaal programma met artiesten uit Letland, Duitsland, Portugal, Schotland, Brazilië en Nederland.

”Zo ziet u onder meer tempojongleur Benjamin Pfeiffer , onze Clown Pascalino, Acrobatiek hoog boven in de circuskoepel of razendsnelle kostuumwisselingen maar ook paarden, kamelen , pony’s  en honden maken onderdeel uit van het programma. Hoogtepunt van het programma zijn onze drie Indische Olifantendames. In Didam , onze vorige speelplaats is een nieuwe aanwinst van het circus geboren. Onze twee Watussi-runderen die nu twee jaar bij ons circus aanwezig zijn in de reizende dierentuin hebben samen een klein kalfje gekregen”, aldus het circus.

Een unieke gebeurtenis aangezien er in de Benelux maar weinig Watussi-runderen bij circussen aanwezig zijn.  De ouders en de kleine maken het goed en zullen de komende tijd in alle rust verblijven in de staltent. Voorstellingen:Donderdag – 17:00, Vrijdag – 16:15 & 19:00, Zaterdag – 15:00 & 19:00, Zondag – 14:00. Elke donderdag is Familiedag bij Circus Renz International. Tijdens de familiedag komt groot én klein voor de helft van de normale entreeprijs naar binnen. Let op! Op deze dag zijn kortingsbonnen of andere lopende kortingsacties Niet geldig.

Voorverkoop is dagelijks aan de circuskassa tussen 11:00 en 12:00 uur en één uur voor aanvang van de circusvoorstelling. Voor meer informatie over het circus kijkt u op www.renz-international.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven