Circus Renz is nu druk aan het opbouwen

BORCULO – IJsboerderij Dommerholt heeft een groot spektakel voor deur staan. Circus Renz International bouwt op dit moment zijn tenten op naast de boerderij van de familie Evenhuis (hoek Hambroekweg met de Oude Grolse Steeg). Vanaf donderdag kunnen mensen genieten van het circus. De bouwploeg was maandagmiddag druk aan het werk (zie video). De vele dieren zijn ook al op het terrein te vinden. Olifanten, kamelen, runderen, paarden en honden. Renz International: ”Was elke terrein maar zo mooi en groot als hier. Het wordt steeds moeilijker om geschikte locaties te vinden. Wilbert Evenhuis (eigenaar ijsboerderij) is trots op het circus. Hij heeft al heel wat berichten op Twitter geplaatst. ”Geldt de weidegang regeling van Friesland Campina ook voor kamelen en olifanten? De dieren van het circus vermaken zich prima!” Meer op www.renz-international.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3798]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven