Container in brand gestoken aan Esweg

RUURLO – Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag 9 juni een grote afvalcontainer in brand gestoken aan de Esweg in Ruurlo. Tegen 04.00 uur werd de brandweer opgeroepen om het vuur te blussen (tegenover café de Keizerskroon). Ze kwamen met toeters en bellen ter plaatse omdat de container naast een woning stond (kans op overslag). Brandweermensen zijn een tijdje druk geweest met blussen. Enkele goederen moesten uit de container gehaald worden om zo bij de brandhaard te komen. Politie Berkelland doet onderzoek naar de brandstichting. Heeft u verdachts gezien? Jongeren die zich daar ophielpen? Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Er volgt hoogstwaarschijnlijk ook nog een buurtonderzoek.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3776]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven