De laatste wedstrijd voor RGV meisjes

RUURLO – OP zaterdag 8 juni was de laatste turnwedstrijd van het seizoen voor de meisjes van de RGV. Het betrof de finale van de 6e divisie. Deze werd gehouden in de sporthal “de Beemd” te Lochem. RGV had in deze divisie alleen instap meisjes die nivo D2 turnde. Van de 7 RGV-meisjes hadden zich er 6 geplaatst die namens het Rayon de Hanzestreek uit mochten komen in de finale van Gelderland Oost. Van de 6 meisjes behaalde Sanne Boekelder het beste resultaat, zij werd in het grote deelnemers veld van 36 meisjes, 6e. Verder was Loes de Gier 11e, Iris vd Horst samen met Anne Mulling 12e. Aafke Hogenvonder werd door een foute sprong en een val van de balk 19e en Femke Olthof behaalde een 24ste plek. Alle meisjes zijn nu klaar voor dit seizoen en al weer druk aan het oefenen voor het nieuwe seizoen. Waar ze allemaal de uitdaging aan gaan om een nivo hoger te turnen.

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven