KlusWijs sponsort verenigingen in Ruurlo

RUURLO – Een elftal ondernemers, verspreid over het land, besloot januari 2011 gezamenlijk een nieuwe franchise organisatie voor bouwmarkten in de markt te zetten. Hier ontstond KlusWijs. Joke en Harrie Lowik besloten in Ruurlo bij dit initiatief aan te haken, en zijn nu sinds een jaar KlusWijs. Inmiddels heeft KlusWijs 18 vestigingen verdeeld over het hele land. Elke vestiging heeft een zelfde uitstraling, iedereen kiest zijn eigen accenten.

Joke Lowik: “Wij hechten in het bedrijf veel aan een goed contact met onze klanten. In principe ga je als klant vanuit onze bouwmarkt naar huis met alle producten en adviezen die je nodig hebt voor een klus. We werken hier met acht werknemers. Van onze medewerkers is  Arjan een professioneel geschoold timmerman, Yorick elektricien en Erica binnenhuisarchitecte. Het mooie daarvan is dat die onze klanten daarom goed kunnen adviseren hoe je een klus het best kunt oppakken. Omdat we nu een jaar hier op De Venterkamp 10 zitten als KlusWijs, hebben we een aantal speciale aanbiedingen gemaakt. Deze staan op onze website www.kluswijs.nl/ruurlo, waar ook een eigen webshop aangekoppeld is en in onze folder speciale aanbiedingen.”

”Veel klanten hebben het afgelopen jaar gebruik gemaakt van onze actie waarbij wij bij de aankoop van laminaat dit voor de prijs van één euro per m2 kwamen leggen. Vergelijkbare acties waren dat bij de aankoop van een deur deze gratis thuis werd ingehangen en dat bij de aankoop van knikarmen of zonneschermen deze gratis werden opgehangen.  Met ingang van volgende week verkopen we ook ons eigen huismerk stopcontacten. En ook ijzerwaren en verven, die kwalitatief minstens zo goed zijn als de bekende A-merken, verkopen we onder ons eigen label.”

Joke vindt het belangrijk dat mensen zich ook verantwoordelijk voelen voor de leefbaarheid van hun eigen woonplaats. Dat is de reden dat KlusWijs een actie is begonnen om alle (sport)verenigingen in Ruurlo te sponsoren. Van het bedrag dat elke klant bij KlusWijs besteedt, gaat 1% naar een vereniging naar keuze. De klant maakt zelf zijn keuze. Ook de aankopen die via de webshop worden gedaan vallen daaronder. In de bouwmarkt krijgt elke deelnemende vereniging daarvoor een eigen postvakje.

Verenigingen kunnen zich aanmelden voor deze actie bij de kassa in de winkel. KlusWijs is maandag  tot en met vrijdag geopend van 08.30 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven