Sportclub Neede houdt Techniek Week

NEEDE – Vanwege het grote succes van vorig jaar organiseert Sportclub Neede in samenwerking met Sport Federatie Berkelland voor de tweede keer de  ‘’Sportclub Neede Techniek Week’’. Alle jongens en meisjes in de leeftijd van 6-12 jaar kunnen hieraan deelnemen. Deze week staat in het teken van techniektraining. De trainingen zijn op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 juli van 10.00-12.00 uur op de kunstgrasvelden van Sportclub Neede. Deze velden zijn ideaal om de techniek bij de deelnemers te verbeteren.

Deze trainingen zijn bedoeld voor alle jongens en meisjes die voetbal leuk vinden en graag iets willen leren. Tijdens de trainingen worden in het 1e gedeelte passeerbewegingen, het aannemen en verwerken van de bal en passen en trappen geoefend. Na de pauze komen de partijspelen ruim aan bod. Afhankelijk van de aanmeldingen worden de groepen ingedeeld op leeftijd en niveau en elke deelnemer krijgt zoveel mogelijk individuele aandacht.

De kosten voor deze dagen zijn 15 Euro per deelnemer. Hiervoor krijgt iedereen een techniekcertificaat een attentie en 3 leuke trainingen. De combifunctionarissen Waldo Rhebergen en Dick Hulshorst verzorgen deze week in samenwerking met jeugdtrainers van Sportclub Neede. Opgeven kan vòòr 12 juli 2013 via de telefoon: 0545-476727 of via [email protected] vermeld hierbij naam en leeftijd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven