Touwtrekken: Heure laat punten liggen

BORCULO – Op het vijfde competitietoernooi van gewest Oost, dat in Beltrum werd georganiseerd door de touwtrekkers van Vios Bison, hebben de mannen van TTV Heure dure punten laten liggen in de 680 kg.B klasse. Hierdoor moeten ze de eerste positie in het klassement afstaan aan TTV Oele. Het 680 kg.A team van TTV Heure moest zich in de 680 kg.A klasse alleen tegen gastheer Vios Bison gewonnen geven. Tegen trainingsmaatje TTV Vorden werd een gelijkspel getrokken. De Borculose mannen blijven in deze klasse op een vierde plaats staan. TTV Eibergen blijft hier koploper met een kleine voorsprong op nummer twee Vios Bison. Het 720 kg.team en de jeugd presteerden erg goed. De regerend Nederlands Kampioen in de 720 kg klasse wist ook in Beltrum de volle winst binnen te halen waardoor ze hun koppositie verstevigden.

Het jeugdteam deed goede zaken door deze dag als tweede te eindigen, zij bezetten nu een mooie vierde plaats in het totaalklassement dat word aangevoerd door TTV Bekveld uit Hengelo Gld. Voorlopig ligt de competitie nu stil. Op 23 juni is er het Nederlands Kampioenschap in de klasse Heren 680 kg., de Heren 600 kg., Heren 6-tallen 540 kg. en de Mix-klasse 600 kg. Deze word gehouden in Zoeterwoude.

Daarna is er op 6 Juli nog de selectiewedstrijd voor de Europese Kampioenschappen in september, Waarna de touwtrekkers, op een enkeling na, met een welverdiende vakantie gaan om op 18 augustus de competitie weer op te pakken bij TTV Koapman in Tilligte

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven