TV Mallumse Molen eindigt op vierde plek

EIBERGEN – Zondag werden de laatste wedstrijden in de landelijke tenniscompetitie gespeeld. In Hengelo had het team van TV Mallumse Molen het erg moeilijk tijdens de enkelpartijen. Maike Klein Gunnewiek speelde een spannende partij maar verloor uiteindelijk met 6-3 4-6 6-3. Lisa Nijbroek verloor haar partij met 6-0 en 6-2. Ook Stef Kleinluchtenbeld kwam net tekort tijdens zijn wedstrijd, hij verloor met 6-3 6-4. Tom Kleinluchtenbeld verloor met 7-6 6-1. De Eibergse dames speelden een goede damesdubbel. Dit resulteerde in het eerste punt van de dag. Zij wonnen met 3-6 4-6. De heren hadden het moeilijker tijdens hun dubbel, zij verloren met 6-2 6-2.

De eerste gemengd dubbel was een goede wedstrijd van Maike Klein Gunnewiek en Stef Kleinluchtenbeld, zij wisten hun partij met 2-6 en 4-6 te winnen. De gemengd dubbel van Lisa Nijbroek en Marc Karnebeek werd met 6-2 en 6-3 verloren. Dit zorgde voor een dagwinst voor TV Woolderes van 6-2. TV Mallumse Molen is op een goede vierde plaats in de gemengd 4e klasse geëindigd.

Hiermee hebben zij zich gehandhaafd in de 4e klasse. In de landelijke 3e klasse t/m 17 heeft het mixteam door een 5-3 overwinning bij Mossendam een mooie tweede plaats behaald in de eindstand.

Uitslagen overige competitieteams junioren en jongsenioren TV Mallumse Molen: Landelijk 3e klasse gemengd: Mossendam 2 – Mallumse Molen 1    3-5, Regionaal meisjes t/m 17 jaar 1e klasse: Vijverberg 1 – Mallumse Molen 1   6-0, Woensdagmiddag gemengd t/m 12 jaar: Lochem 1 – Mallumse Molen 1    4-1, Woensdagmiddag jongens t/m 12 jaar: Groenlo 2 – Mallumse Molen 1. 2-4.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven