Uitslagen paardensport in Berkelland

Uitslagen pasruiters Neede In Heeten was dit weekend concours van de Pasruiters hadden de volgende leden prijs Chantal Nijhof met Big Bears Unox 1 ste in de B dressuur met 195 punten. Yvet Nijhof met Big Bears Unox 1 ste in de L2 dressuur met 185 punten, met haar andere pony Diego was ze 2 de in het L springen cat B,C.

Hierbij de uitslagen van leden van R.v de Molenruiters Rekken: Paarden Dressuurwedstrijd te Varsseveld M1 dressuur 4e Chantal Leusink met Dorabella   Z2 dressuur 1e en 2e Saskia Leusink met Varola. Springwedstrijd te Groenlo M springen 4e Chantal Leusink met Caswittinger.

Hamelandse Ruiters: Bij een springwedstrijd in Barchem werd Jesse Drent met Carino derde in de klasse B springen. Jan Lutke Willink behaalde met Disinaa een tweede prijs in de klasse L springen. Tijdens de Almelose Ruiterdagen werd Chantal Thuinte zesde in de klasse M1 dressuur met het paard Cheyenne Pepper.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven