Veel animo verenigingsdag FC Eibergen

EIBERGEN – Ruim 300 leden hebben zich al aangemeld voor de verschillende activiteiten tijdens de seizoensafsluiting van FC Eibergen komend weekend. De koerswijziging om de verenigingsdag nieuw leven in te blazen is hiermee nu al geslaagd te noemen. Ook niet-leden zijn vrijdag 21 en zaterdag 22 juni van harte welkom op sportpark De Bijenkamp om te kijken of deel te nemen aan de festiviteiten. De pupillen hebben geen verenigingsdag maar verenigingsweekend, omdat zij op vrijdag in een grote tent op het terrein slapen. Maar liefst 175 pupillen nemen vanaf vrijdagavond deel aan het afsluitende voetbalweekend. Er is een zeer spectaculaire zeskamp met aansluitend een kinderdisco. Op zaterdag volgt na de overnachting een gezamenlijk ontbijt en wordt voor de pupillen het weekend afgesloten met een voetbaltoernooi. De finales van de penaltybokaal worden op zaterdag om 12.30 uur gehouden.

De allerjongste leden volgen een voetbalclinic en speciaal voor de pupillen en broertjes en zusjes is er ook een springkussen, reuzenglijbaan en professionele schmink van Art2Faces. Voor een andere doelgroep is op zaterdagochtend de traditionele fietstocht en aansluitend het vogelschieten waarvoor alle geïnteresseerden zich ter plekke tot 13.00 uur kunnen opgeven. De junioren en senioren van FC Eibergen strijden ’s middags met 15 teams om de zeskamptitel. Hierna volgt het officiële gedeelte waarbij de Eibergse kampioenen van het afgelopen jaar in het zonnetje worden gezet.

De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een optreden van de rock-popband The Basement Rats in de grote feesttent. De coverband bestaat met Michiel van Os, Wiljan Timmerije, Jorrit Hondorp, Ruud Scholten en Patrick Mossel uit vrijwel allemaal (oud)leden van FC Eibergen. Er is de gehele dag een biercarrousel en een groot aanbod van warm eten, dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige afsluiting.

Er wordt een megaloterij gehouden met mooie hoofdprijzen zoals een tablet en veel waardebonnen om zo de kosten gedeeltelijk te dekken. Kijk voor het volledige programma en tijdschema op www.fceibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven