Veel animo verenigingsdag FC Eibergen

Door Redactie op 16-06-2013

EIBERGEN – Ruim 300 leden hebben zich al aangemeld voor de verschillende activiteiten tijdens de seizoensafsluiting van FC Eibergen komend weekend. De koerswijziging om de verenigingsdag nieuw leven in te blazen is hiermee nu al geslaagd te noemen. Ook niet-leden zijn vrijdag 21 en zaterdag 22 juni van harte welkom op sportpark De Bijenkamp om te kijken of deel te nemen aan de festiviteiten. De pupillen hebben geen verenigingsdag maar verenigingsweekend, omdat zij op vrijdag in een grote tent op het terrein slapen. Maar liefst 175 pupillen nemen vanaf vrijdagavond deel aan het afsluitende voetbalweekend. Er is een zeer spectaculaire zeskamp met aansluitend een kinderdisco. Op zaterdag volgt na de overnachting een gezamenlijk ontbijt en wordt voor de pupillen het weekend afgesloten met een voetbaltoernooi. De finales van de penaltybokaal worden op zaterdag om 12.30 uur gehouden.

De allerjongste leden volgen een voetbalclinic en speciaal voor de pupillen en broertjes en zusjes is er ook een springkussen, reuzenglijbaan en professionele schmink van Art2Faces. Voor een andere doelgroep is op zaterdagochtend de traditionele fietstocht en aansluitend het vogelschieten waarvoor alle geïnteresseerden zich ter plekke tot 13.00 uur kunnen opgeven. De junioren en senioren van FC Eibergen strijden ’s middags met 15 teams om de zeskamptitel. Hierna volgt het officiële gedeelte waarbij de Eibergse kampioenen van het afgelopen jaar in het zonnetje worden gezet.

De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een optreden van de rock-popband The Basement Rats in de grote feesttent. De coverband bestaat met Michiel van Os, Wiljan Timmerije, Jorrit Hondorp, Ruud Scholten en Patrick Mossel uit vrijwel allemaal (oud)leden van FC Eibergen. Er is de gehele dag een biercarrousel en een groot aanbod van warm eten, dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige afsluiting.

Er wordt een megaloterij gehouden met mooie hoofdprijzen zoals een tablet en veel waardebonnen om zo de kosten gedeeltelijk te dekken. Kijk voor het volledige programma en tijdschema op www.fceibergen.nl

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->