Verenigingsdag FC Eibergen groot succes

EIBERGEN – De vernieuwde verenigingsdag van FC Eibergen werd afgelopen weekend door honderden leden en niet-leden bezocht en was een zeer geslaagde seizoensafsluiting. De zeskamp kon bij iedereen op veel enthousiasme rekenen met onderdelen als tobbedansen, buikglijden en een autoparcours. Ook de kinderdisco en overnachting werd door de pupillen zeer gewaardeerd. Zaterdag werden voetbaltoernooitjes gehouden om de algehele winnaars te bepalen bij de jeugd. Deze gingen met een mooie beker moe maar voldaan huiswaarts. De weergoden waren de aanwezigen goed gezind. Tijdens de huldigingen zaterdagmiddag viel de enige echte regenbui, maar dat kwam niet slecht uit omdat iedereen toch in de grote tent was.

Andere activiteiten die werden georganiseerd waren de penaltybokaal, voetbalclinic voor de mini’s, een fietstocht, schminken van Art2Faces dat op veel liefhebbers kon rekenen en het vogelschieten waarbij Henny Boevink als overwinnaar uit de strijd kwam. Nadat de kampioenen van het afgelopen jaar in het zonnetje waren gezet, werd de dag afgesloten met een grote verloting en een optreden van rock coverband de Basement Rats.

Al met al was de nieuwe opzet op alle fronten een groot succes te noemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven