Vijf keer goud voor RGV Spring(st)ers

RUURLO – Zaterdag 22 juni 2013 werden de District kampioenschappen Oost trampoline springen, voor recreanten gehouden in sporthal t’ Rikkenhage te Ruurlo. Spring(st)ers van verenigingen uit Eibergen, Ermelo, Nunspeet, Apeldoorn en Ruurlo streden voor de kampioenstitel. RGV nam deel met 17 individuele spring(st)ers en drie synchroonparen. De tribune zat vol met familie en vrienden van de spring(st)ers. Het was een hele leuke en gezellige wedstrijd met een goede sfeer in de zaal. De jongens en meiden van RGV hadden de afgelopen weken hard geoefend om zo goed mogelijk te kunnen springen op de wedstrijd en dat was heel goed te zien. De oefeningen werden keurig uitgesprongen en er werden weinig tot geen foutjes gemaakt.

Het resultaat was, dat er maar liefst vijf gouden medailles, twee zilveren en een vierde plaats werden behaald. Omdat er in sommige groepen heel veel deelnemers zaten werden er meer dan drie medailles uitgereikt. De resultaten zagen er als volgt uit. Individueel: Meisjes 13 jaar en ouder: Mariska Weeland 6e, Manon Kapers 10e Jongens 13 jaar en ouder: Sybe Lankveld 1e Meisjes t/m 9 jaar: Jadey Buffart 1e, Tara Buitenhuis 2e, Ilse van Dijk 4e, Maartje van Gijssel 7e, Lusan Winkelhorst 9e, Bo Waninge 10e, Sara ter Horst 12e.

Meisjes 10 t/m 12 jaar: Pleun Hans 9e, Annelie Winters 14e, Britt ter Horst 17e, Fleur Dijkhuizen 22e, Amber Eekelder 23e Jongens t/m 9 jaar: Berend Klein Holkenborg 1e Jongens 10 t/m 12 jaar: Wout Krabbenborg 1e Synchroon: Meisjes 13 jaar en ouder: Mariska Weeland en Annelie Winters 2e, Sharona van Malsen en Nomi Westerik 3e Meisjes t/m 12 jaar: Jadey Buffart en Tara Buitenhuis 1e.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven