Alle uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Afgelopen weekend kwamen diverse leden van de Hamelandse Ruiters aan start tijdens een wedstrijd in Markelo. Belinda Brinke werd met Charmant eerste en vierde in de klasse L1 dressuur. Kim van de Esschert behaalde met Always Me een negende plaats in het B springen. Henk Veldhuis stuurde Vamalia naar de overwinning in de klasse L springen. In dezelfde klasse behaalde Jan Lutke Willink met Disinaa een derde plaats. Johan Klein Braskamp werd in Eibergen eerste en derde in de klasse B dressuur met Exclusief.

Hierbij de uitslagen van leden van R.v de Molenruiters Rekken   Paarden Springwedstrijd te Rijssen M springen 2e en 7e Chantal Leusink met Caswittinger   Z springen 1e Chantal Leusink met Varon     Dressuurwedstrijd te Eibergen B dressuur 3x 1e en 1x 3e Saskia Leusink met Conquista   L2 dressuur 3e Rita Wisselink met Ziris   M1 dressuur 1e en 2e Chantal Leusink met Dorrabella 3e Chantal Leusink met Varon 2x 4e Renske Luttikholt   Z1 dressuur 1e Diane Willemsen met Varli FK   Z2 dressuur 3x 1e en 1x 2e Saskia Leusink met Varola.

Uitslag pasruiters Neede Concours in Markelo en Eibergen. Op een wedstrijd in Markelo is Ilse Rupert met Bon Amie 1 ste geworden in de L2 Dressuur.In Eibergen was ook een dressuur wedstrijd. Het  6 tal van de paarden werd 1ste en het 4 tal van de ponies werd 2 de. Natasja te Brinke behaalde met Camalitho een 2 de prijs in de L1 dressuur hier was de 1 ste en 3 de prijs voor Britt Riethorst met Donna. Wouter Hermelink was 2 keer 3 de in de Z1. Nadie Thuinte behaalde met haar pony Gipsy een 3 de prijs in de B dressuur en een 1 ste met Royal Collection Nozy Girl een 1 ste prijs in de L1 dressuur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven