Alle uitslagen paardensport uit Berkelland

REKKEN – Uitslagen Pasruiters Neede concours in Barchem Op het concours in Barchem is Wouter Hermelink met zijn paard Donna 1 ste geworden in het B springen er was een 2 de prijs voor Mayke Rexwinkel met Grover. Ook had Wouter Hermelink nog 2 derde prijzen in de L1 dressuur met Donna. Joey Groot Bramel was met zijn pony Asanta 2 de in het M springen. Noa ter Braak behaalde met Quantum of Solace 2 keer een 2 de plaats in de B dressuur. Tess ter Braak was met Archimedes 3 de in de B dressuur cat AB. Het zestal bij de paarden klasse L werd 1 ste en werden hiermee ook kringkampioen.

Hamelandse Ruiters: Afgelopen weekend kwamen diverse leden van de Hamelandse Ruiters aan start in Barchem. Belinda Brinke werd met haar paard Charmant eerste en tweede in de klasse L1 dressuur. In dezelfde klasse werd Johan Klein Braskamp vijfde met Exclusief. Mieke Puyman en Be Lucky werden derde in de klasse L2 dressuur. Tevens werd er gesprongen. Henk Jan Klein Braskamp werd met Venus derde in de klasse L springen. In Bentelo stuurde Henk Veldhuis zijn paard Vamalia naar de winst in de klasse L springen

Molenruiters Rekken Uitslag concours te Bentelo Pony’s B springen cat. A 2e Karlijn Olde Klieverink met Macho   M1 dressuur cat. C 2e Karlijn Olde Klieverink met Cesar   Uitslag concours te Barchem. Van leden van R.v. de Molenruiters Rekken Paarden B dressuur 2e en 3e Saskia Leusink met Conquista   L2 dressuur 2e en 3e Diane Willemsen met Donn F.K.   M1 dressuur 1e en 2e Chantal Leusink met Dorabella   Z2 dressuur 2x 1e Saskia Leusink met Varola   M springen 3e Chantal Leusink met Caswittinger

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven