Grote Beachparty op oud ABCTA-terrein

BELTRUM – Na de succesvolle en gezellige Beachparty van 2011 en 2012, zal er dit jaar weer zon, strand, palmbomen, sport, muziek, feest, cocktails, gezelligheid en meer te vinden zijn in Beltrum. Zaterdag 17 en zondag 18 augustus zal voor de derde maal op het voormalig ABCTA-terrein in Beltrum een Beachparty plaatsvinden. Stichting Beachparty Beltrum organiseert op deze unieke locatie een tweedaags sportevenement (beachvolleybal, beachtennis & beachvoetvolley) en een Beachparty. Terwijl er inmiddels vier starterswoningen op het terrein zijn gerealiseerd, wordt er tevens een sportief en gezellig evenement georganiseerd. Tijdens het evenement wordt natuurlijk ook aandacht besteedt aan de kinderen. Kinderen kunnen spelen in de ‘grootste zandbak van Beltrum’, een clown zal de kinderen vermaken en kinderen kunnen hun surf skills testen op een echt bewegend surfboard.

Op zaterdagmiddag 17 augustus (vanaf 14:30 uur) wordt er een beachtennis- en beachvoetvolley toernooi gehouden. In de avond volgt er een gezellige en volledig aangeklede Beachparty met medewerking van DJ Rob Toonen en DJ Michiel. Als echte knaller is DJ Rob Toonen, bekend van SLAM!FM, vastgelegd voor deze derde editie van de Beachparty. Hij is een sympathieke allround DJ, presentator en entertainer die het telkens weer voor elkaar krijgt om de tent op zijn kop te zetten! Diverse jaren presenteerde hij samen met Mental Theo de ‘Creepshow’ en daarnaast heeft hij gedraaid op te gekke feesten in binnen- en buitenland. DJ Martijn Koedam voelt zich al aardig thuis op de Beachparty en is dit jaar wederom aanwezig. Hij is onder andere bekend van Gelre FM en van diverse discotheken en cafés in de regio. Bezoekers zullen zich aan de Zuid-Europese kust wanen! De aanvang van het feest is 20:00 uur.

Op zondag 18 augustus wordt er vanaf 12:00 uur een beachvolleybal toernooi gehouden met aansluitend een Beachparty! Vorig jaar deden er meer dan 40 teams mee. Het aansluitende feest zal worden verzorgd door DJ Michiel. Hij is onder andere bekend van de Baja Beachclub in Rotterdam en heeft een strakke en vlotte manier van mixen en presenteren. Hij is een specialist in het draaien van zomerse, Zuid-Amerikaanse muziek.

Bij het beachvoetvolley- en beachvolleybal toernooi wordt 4 tegen 4 gespeeld, bij het beachtennis toernooi wordt 2 tegen 2 gespeeld. Bij het beachvolleybal toernooi zal er een recreatieve- en een prestatie klasse zijn. Er zal een klein bedrag aan inschrijfgeld worden gevraagd en opgeven kan via de website. De minimumleeftijd voor het sportprogramma is 14 jaar. Tevens zullen er op zondag diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden (springkussen, clown, schminken, zwembad enzovoort).

Natuurlijk hopen we iedereen te zien op zaterdag 17 en zondag 18 augustus! Kom gerust een kijkje nemen met het hele gezin, kom sporten of kom voor de sfeer en de gezelligheid! Er is van alles te beleven op het strand in Beltrum!

Voor meer info en opgave, zie www.beachpartybeltrum.nl. Sportievelingen dienen zich vóór 10 augustus op te geven!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven