Uitslag Molenruiters/Hamelandse Ruiters

Hierbij de uitslagen van leden van R.v de Molenruiters uit Rekken. Concours te Lichtenvoorde afgelopen weekend. Pony’s: B springen cat. C. 2e Femke te Woerd met Magic Door dit resultaat is Femke al zeker van een startbewijs voor de Geldersche. kampioenschappen. Paarden: B dressuur 2x1e Saskia Leusink met Conquista. L2 dressuur: 1e en 4e Diane Willemsen met Don F.K.

M1 dressuur: 2e Renske Luttikholt met Zorrales, 2e Chantal Leusink met Dorrabella. Z2 dressuur: 4e Saskia Leusink met Varola. M springen: 4e Chantal Leusink met Caswittinger. Z springen: 3e Vera Abbink met Wananta.

Diverse leden van de Hamelandse Ruiters kwamen aan start bij de laatste selectiewedstrijd in Lichtenvoorde.
Henk Veldhuis won met Vamalia het L klassiek springen, Kim van de Esschert werd met Alway Me achtste in het B springen.

Ook werd er dressuur gereden. Johan Klein Braskamp werd met Exclusief vierde in de B dressuur. Chantal Thuinte en Cheyenne Pepper werden derde in de klasse M1 dressuur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven