Uitslagen paardensport uit Berkelland

REKKEN – Uitslagen Pasruiters Haaksbergen en Hoogenweg Johnny Voogd heeft met zijn paard Cillia B meegedaan aan een samengestelde wedstrijd in Hoogenweg hij werd hier 1 ste in de klasse L Joey Groot Bramel met Asanta heeft een 1 ste plaats gehaald in het M springen in Haaksbergen.

Henk-Jan Klein Braskamp behaalde met zijn paard Venus een tweede plaats in de klasse L springen in Steenderen. Henk-Jan komt uit voor de Hamelandse Ruiters.

Molenruiters Rekken: Paarden Csi Twente te Geesteren O. Donderdag Z springen 6e Vera Abbink met Wananta. En vrijdag in de finale Z springen 5e. Dressuur wedstrijd te Aalten B dressuur 1e en 2e Saskia Leusink met Conquesta. M1 dressuur 2x 1e Chantal Leusink met Dorabella. Z2 dressuur 2x 1e Saskia Leusink met Varola

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven