Alle uitslagen paardensport in Berkelland

RUURLO – Afgelopen weekend kwamen diverse leden van de Hamelandse Ruiters aan start op een wedstrijd in Markelo. Mieke Puyman stuurde Be Lucky naar de overwinning in de klasse L2 dressuur. Kim van de Esschert werd met Always Me achtste in de klasse L springen. Tevens reed ze Donna Perina naar een vijfde plaats in de klasse M springen. Aankomend weekend zal er een team van de Hamelandse Ruiters starten op de regiokampioenschappen in Ruurlo. Individueel zullen Henk Veldhuis en Jan Lutke Willink in actie komen in de klasse L springen.

Uitslagen Pasruiters concours in Markelo en Haaksbergen In Markelo heeft  Linda Nienhuis met Jens d amour in de klasse B dressuur een 3 de en een 4 de plaats behaald. De 4 tallen van de Pasruiters deden goeie zaken ze werden 1 ste in de klasse L cat. DE en 2 de in de klasse L cat. AB. In Haaksbergen was een springwedstrijd hier werd Anneke Thuinte 2 de in de klasse B.

Afgelopen zaterdag 03-08 zijn de Geldersche Kampioenschappen voor ponyruiters verreden in Ruurlo. Molenruiterlid Dorine Vredenberg is met haar pony Loes Reservekampioen geworden in het B springen cat. C. Ook Molenruiterleden Femke te Woerd, Karlijn Olde Klieverink en Julia te Woerd hadden zich voor het kampoenschap geselecteerd. Helaas hebben zij geen prijs weten te behalen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven