Gevarieerd kermisprogramma bij de Klok

EIBERGEN – Het programma van de najaarskermis bij de Klok in Eibergen kent veel bekende gezichten. Vrijdagavond 23 augustus wordt gestart met DjMaarten. De zaterdagavond wordt voor het eerst Top2000 georganiseerd in samenwerking met de twee bekende Eibergenaren Wijnant Reijerink en Dick Loman. Zondagmiddag tijdens het Klok streetevent komen DjPaulElstak en MC Ruffian / Alee.  Elstak scoorde vooral in de jaren ’90 veel hits in de happyhardcore hoek. Nummers als “Rainbow in the Sky”, “Lov u more”, “Don’t leave me Alone” en “The Promised Land” haalden allemaal hoge noteringen in de top40. Elstak schreef in 2010 de titelsong voor de film “New Kids Turbo”, waarvoor hij een Rembrandt Award en gouden plaat ontving.

Diezelfde middag treedt DjBacchie op en is er een kinderprogramma met vermaak, gratis ranja en snoekzakje voor de kinderen. ’s Avonds om 19.00 uur komen de DiscoKings. Prettig gestoordheid, veel interactie, videoclips en een gigantische variëteit aan muziek doen de Discokings scoren bij veel verschillende kermisevenementen. De maandagmorgen begint met Bak oe eigen Ei (gratis ontbijt) in combinatie met Toon & Toon. Vanaf 13.30 uur treedt Perfect Showband op.

Marieke Dollekamp, bekend van The Voice, is de veelzijdige band komen versterken. Aan het einde van de dag maakt DjJerome zijn opwachting. DjJerome is een ervaren enthousiaste allround Dj/entertainer die in 2010/2011 samen met de Lawineboys een dikke hit scoorde “Seks met die Kale”.

Jerome draait zeer breed met een opzwepende mix tussen de beste hits van o.a. Nederlandstalige feestmuziek, Top 40, Dance, R&B en Dance- Classics. De eindtijd wordt pas maandagavond bepaald.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven