Landschappelijke tuin open voor publiek

GEESTEREN – Aan de Esweg 25 tussen Geesteren en Gelselaar ligt de landschappelijke tuin van de familie Boeschoten. Op zondag 1 september kunt u van 11.00 uur tot 16.00 uur de tuin bezoeken. De entree bedraagt € 3,50 inclusief koffie/thee en koek. Rondom de woonboerderij heeft Janine ten Horn een tuin ontworpen die past bij het natuurlijke beeld in en om het perceel. De beplanting bestaat voornamelijk uit grassen met accenten van vaste, veelal inheemse, planten. Vooral in deze tijd van het jaar zijn de borders zeer uitbundig en vormen door structuur en kleur een groot harmonieus geheel. Op het terras kunt u genieten van uw kopje koffie of thee en zelfgebakken kruidkoek.

In de wei kunt u wandelen en heerlijk zitten om zo een goed beeld te krijgen van de tuin en het omliggende landschap. Dietje Boeschoten wil u tijdens uw tuinbezoek graag meenemen voor een rondgang langs de beplanting. Met behulp van familie en vrienden is er een winkeltje waar allerlei gezellige spulletjes te koop zijn voor kleine prijzen. Misschien een idee voor de komende feestdagen. Tijdens de Open Tuin Dagen exposeert Desiree van Tergouw haar keramische objecten en Drs. Saskia Kruize haar vrolijke schilderijen.

”Vanuit de tuin hebben we een beschreven wandeling ter beschikking die u voert door het mooie landschap rond Geesteren, duur circa 1 uur en een kwartier”. Voor groepen (minmaal 8 personen) is de tuin ook buiten de open zondag na afspraak te bezoeken. email: [email protected] of telefoon 0545 – 481011. De netto opbrengst van entree en winkeltje komt ten goede aan het werk van WarChild.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven