Pasruiters Gelders verenigingskampioen

RUURLO – Afgelopen zaterdag 10 augustus werden er in Ruurlo de Gelderse Kampioenschappen voor Paarden verreden. De Pasruiters deden mee met het verenigingskampioenschap en namen de overwinning mee naar huis. Voor de dressuur kwamen Britt Riethorst met Donna, Nathasja ten Brinke met Camelito, Karin Schurink-Beumer met Belalussi en Ilse Rupert met Bon Amie aan de start.

Zij legden een goede basis voor de springruiters. Mayke Rexwinkel met Grover, Willem Stel met Dalett, Daniel Lokerse met Cassandra en Johny Voogd met Cilia B sprongen allen een goed parcours. Hierdoor haalden de ruiters en amazones van de Pasruiters de titel Gelders verenigingskampioen binnen en hebben zich gekwalificeerd voor de Nederlandse kampioenschappen op 7 september in Ermelo.

Daniel Lokerse heeft zich met zijn paard Hotline individueel gekwalificeerd voor het NK in de klasse M. Daarnaast mogen de Pasruiters ook met het zestal door naar de NK om hun titel te verdedigen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven