Taxibedrijf van Rosmalen sluit de deuren

NEEDE – Taxibedrijf van Rosmalen – gevestigd aan de Wheemergaarden – sluit de deuren. Het bedrijf heeft woensdag het faillissement aangevraagd. Alle medewerkers (51) krijgen ontslag. De eigenaar maakt duidelijk dat er meerdere redenen zijn waardoor zijn zaak moet sluiten. Verlies leerlingenvervoer, prijzen die teruglopen, Europese aanbestedingen, en geldtegoeden. Of het taxibedrijf in Neede wordt overgenomen is nog onbekend.

Deel dit artikel:

20 gedachten over “Taxibedrijf van Rosmalen sluit de deuren”

 1. weer een werkgever weg. laten we maar eens stoppen om het braafste leerlingetje te zijn van de EU. laten we eerst het land ,te beginnen in de achterhoek de economie uit het slop te trekken.Daar heb je wel 4 jaar voor nodig dus beginnen.

 2. HalloToon.Hoe weet jij dat Han geld gaat stoppen in glen zijn hobby .wens alle medewerkers veel strekte en hoop dat ze snel weer werk vinden.

 3. Grotere jongens gaan ver onder de prijs zitten en maken de kleintjes kapot . En dan de prijs maar weer opschroeven. Nederland is kapot, kwaliteit telt niet meer en dat over onze rug. Weer 51 mensen de dupe van dit beleid. Hopelijk wordt het personeel overgenomen bij een doorstart.

 4. Bij deze willen wij u mededelen dat Autoservice van Rosmalen niks te maken heeft met het faillissement van v.o.f Taxi van Rosmalen.

  Wij blijven onze werkzaamheden gewoon uitvoeren aan de Wheemergaarden 11 te Neede

  Wij heten u van harte welkom , voor onderhoud , banden , APK en alle andere werkzaamheden.

  Met vriendelijke groet Sven Hesselink
  Autoservice van Rosmalen
  0641761822

 5. Triest voor van Rosmalen maar wel “gewoon” marktwerking. Rosmalen heeft in het verleden óók kleinere bedrijfjes opgeslokt/ er uit gedrukt. Al deze mensen die hiervoor commentaar hebben gegeven: waar koopt U Uw boodschappen? In de supermarkt of bij de kruidenier? Waar boekt U uw vakantie, via internet of op het reisbureau? enz. enz. Bloo, taxi Reinderink, taxi Meerman, taxi ten Barge, taxi Piek, taxi Diepenmaat, taxi Nijhuis, taxi Bax, taxi Berendsen enz. enz.enz allemaal opgeslokt/failliet omdat een ander, lees IK/U de goedkoopste pakt

 6. Ik sluit mij helemaal bij jhon aan. We hadden zon top chauffeur voor mijn zoontje. Die hem 3 jaar lang naar zijn school in Enschede heeft gebracht. En nu moet hij weer wennen aan een ander chauffeur. Hoop voor hun dat ze overgenomen worden. Succes ermee

 7. Ik vindt het zeer ongepast om te reageren over wat iemand in zijn vrije tijd doet of wat voor hobby diegene heeft.
  Er wordt alleen maar gekeken naar de huidige tijd, de hardwerkende mensen hebben wel jarenlang aan 50 chauffeurs werkgelegen geboden,dat wordt snel vergeten.Sterkte met de afhandeling.

 8. Wie ben jij daar dan om over te oordelen Gait. Hou je bedenkingen gewoon binnenskamers. Is al erg genoeg om +- 50 mensen op straat te zien komen.

 9. Veel sterkte voor chauffeurs, zij verleenden echte service. Faillissement is niet leuk, gaat altijd ten koste van iets.

 10. Blijkt maar weer dat mensen zonder teveel verstand weer een mening geven die nergens op gebaseerd is. Wordt eens volwassen Gait en Toon!

 11. Ik wens jullie allemaal veel sterkte.
  Uit ervaring weet ik dat het een SUPER TAXI bedrijf was.
  Ook weet ik zeker dat Han,Klaasje en Glen dit erg vervelend vinden.
  Dit gaat niet over een nacht, succes allemaal in de toekomst wie weet komt het voor jullie allemaal nog goed.
  Ik wens jullie al het goeds.

 12. Als je niet weet wat er aan de hand is, of hoe de stand van zaken is.. Hou dan gewoon je mond. Ga geen oordeel geven en net doen of je weet hoe het zit.
  En wat bereik je er eigenlijk mee? Ga lekker je eigen leven leven, en maak je niet zo druk om dat van een ander.. jezus zeg!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven