Theater dit jaar voor 3e keer uitverkocht

EIBERGEN – Openluchttheater Eibergen is zaterdag 31 augustus tijdens het concert van Herman van Veen dit seizoen voor de derde keer uitverkocht. Eerder al vlogen de tickets voor Racoon binnen twee dagen weg en ook het dancefestival Have A Nice Day was uitverkocht. Nooit eerder was het theater in één seizoen zo vaak uitverkocht. De kans op een uitverkocht theater zal de komende jaren waarschijnlijk alleen maar toenemen. ‘’We willen vaker grote namen halen. Minstens twee, maar liefst drie per seizoen’’, aldus Raph Schouten van het openluchttheater.

Het bestuur wil bij grote concerten de donateurs als eerste de mogelijkheid bieden tickets te kopen. Daarnaast ontvangen de donateurs het laatste nieuws het eerst via digitale nieuwsbrieven en worden er bij ieder evenement tickets verloot onder de 750 vrienden van het theater. Onder de hele snelle nieuwe donateur beslissers worden vier speciale gastentickets voor Herman van Veen verloot.

Het donateurschap kost 10 euro per jaar en bedrijven 50 euro. De inschrijfkaart is te downloaden op de website www.openluchttheatereibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven