Heure verstevigd koppositie in Tilligte

BORCULO – Op het zesde competitie toernooi van Gewest Oost dat in Tilligte werd gehouden bij TTV Koapman, hebben de touwtrekkers van TTV Heure uit Borculo hun koppositie in de Heren klasse tot 720 kg. en verder uitgebouwd. ’s Morgens werden  in de 680 kg. B klasse al met ruime voorsprong alle wedstrijden gewonnen, hierdoor klimmen zij in het klassement naar een eerste plaats met een redelijke voorsprong op nu nummer twee TTV Oele.  De 680 kg. A klasse was een prooi voor TTV Eibergen dat eveneens ongeslagen dagwinnaar werd. Met nog twee toernooien te gaan kan hun de eindzege bijna niet meer ontgaan. TTV Heure wist hier de nodige punten af te snoepen van de directe concurrenten voor plaats drie, TTV Vorden had een slechte morgen en moest zelfs genoegen nemen met een zesde plek. Hierdoor staan de Borculose mannen nu op een derde plaats in de competitie.

Het jeugdteam van TTV Heure wist ook de nodige wedstrijden te winnen en staat nu in het totaalklassement ook op een verdienstelijke derde plaats die ze wel moeten delen met TTV Erichem. Hoewel TTV Heure in de 720 kg.klasse ’s middags punten liet liggen, de dagwinst ging naar TTV Vorden, konden zij toch hun voorsprong uitbouwen. Dit kwam met name door het feit dat de nummer twee, TTV Koapman, een off day had. TTV Vorden wist met hun resultaat een plaatsje op te schuiven in het klassement en staat nu derde.

In de damesklasse waren geen verrassingen: TTV Schutshof gaat hier ruim aan de leiding met op gepaste afstand de dames van TTV Eibergen, Koapman en Oele. Het volgende toernooi is op 1 september in Vorden, de wedstrijden beginnen om half elf. De toegang is vrij.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven