Uitslagen paardensport in Berkelland

REKKEN – Uitslagen van leden van R.v de Molenruiters Rekken, concours te Haaksbergen (Isidorushoeve)   Paarden: 1x 1e en 1x 2e Saskia Leusink met Varola Z2 dressuur   Bij de pony’s behaalde Karlijn olde Klieverink met Macho een 1e prijs in het B springen daarmee won ze ook het Rabobankpakket won en ze mocht starten in de finale, waar ze een 6e plek veroverde. Met haar pony Cesar behaalde ze een 1e prijs in de M1 dressuur.

Pasruiters: Uitslagen Pasruiters concoursen Bathmen en Haaksbergen Bij een dressuur wedstrijd in Bathmen is Nadie Thuinte met Kennyboy 2 de geworden in de M1 dressuur, met haar andere pony Royal Collection Nozy Girl was ze 3 de en 4 de in de klasse L2. In Haaksbergen behaalde Chantal Nijhof met Lucky een 1 ste prijs in de B dress cat ABC. Renske Hobbenschot had een 2 de prijs in de klasse L1 dressuur cat DE met de Menshings Jenz. In het springen behaalde Joey Groot bramel met Asanta een 2 de prijs in de M cat DE.

Afgelopen weekend deden diverse leden van de Hamelandse Ruiters goede zaken op de verschillende wedstrijden. In Haaksbergen werd Johan Klein Braskamp derde met zijn paard Exclusief in de klasse L1 dressuur. Chantal Thuinte behaalde op deze wedstrijd een derde en vierde plaats in de klasse M1 dressuur met Cheyenne Pepper. Springruiter Henk Veldhuis pakte de winst in de klasse L springen met Vamalia. In Bathmen reed Belinda Brinke haar paard Charmant tweemaal naar de overwinning in de klasse L1 dressuur. Jesse Drent debuteerde met Carino in de klasse L springen en behaalde hierbij een elfde plaats.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven