Volop genieten tijdens het bloemencorso

REKKEN – De boze wolf, de troonswisseling, de sluiting van Oldenkotte, voetbalgeweld, en James Bond. Het Rekkens bloemencorso was woensdag rijk gevuld. Wagenbouwers hebben hun creaties tot het laatste moment geheim kunnen houden. Om 14.00 uur trok de stoet door de straten. Heel wat mensen stonden langs de kant om te genieten van de wagens (zie foto’s). Ook de jonge wagenbouwers hadden zich flink uitgeleefd. Donderdagmorgen 22 augustus kunnen belangstellenden het corso nogmaals bewonderen. Om 9.00 uur gaan de wagens van start. ’s Middags vindt het vogelschieten en -gooien plaats. Vrijdag vanaf 14.30 uur kunnen inwoners van Vreden kennis maken met het bloemencorso. Het volksfeest wordt ’s avonds afgesloten met de band Storm.

 

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=3980]

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=3981]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven