Zo maak je reclame voor bloemencorso!

REKKEN – Op 21 en 22 augustus is kerkdorp Rekken in de ban van het jaarlijkse bloemencorso. Maar hoe prikkel je de (nieuwe) bezoekers? Wagengroep ’t Kip weet er wel raad mee. Ze delen gratis dahlia’s uit… Nou gratis, een vrije gift is welkom. De ‘bloemenshop’ is te vinden aan de Rekkenseweg (in de kom). Heel wat mensen hebben al genoten van een corsoboeket. Zaterdagmiddag waren de vrijwilligers van Volksfeest Rekken ook druk met de promotie. Ze plaatsen grote borden langs de invalswegen rondom Rekken en Eibergen (zie foto). Het bloemencorso gaat woensdag 21 augustus om 14.00 uur van start. Burgemeester Hein Bloemen zal de opening verrichten. Donderdag gaat de bonte stoet richting Oldenkotte.  Bekijk het hele programma op www.bloemencorsorekken.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3930]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven