Ali B komt zaterdag naar Eibergs theater

EIBERGEN – Een optreden van Ali B is de kers op de taart van de tweede editie van Festival op (de) Maat. Het bonte festijn voor mensen mèt en zònder een beperking heeft zaterdag 7 september plaats in Openluchttheater Eibergen. Eric Schuurman, bekend van Omroep Gelderland, presenteert het evenement.

‘’Natuurlijk is het optreden van Ali B een hoogtepunt, maar daarmee doe je het festival te kort. Er is heel veel te doen tussen 15.00 en 20.00 uur”, aldus woordvoerster Mariëlla Vermeer van het openluchttheater. Er staat een knutseltent, de bezoekers kunnen ponyrijden en een vaartochtje met de  Berkelzomp maken. ‘’Verder is er straattheater en tal van doe-activiteiten waar het publiek gratis aan kan deelnemen.’’

Festival op (de) Maat wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Fonds Verstandelijk Gehandicapten en Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Het openluchttheater werkt bij de organisatie samen met de zorginstellingen Zozijn, De Lichtenvoorde, Parlijn Groep, JP van den Bentstichting, Philadelphia en Estinea.

Uitgebreide informatie over het programma en tickets zijn terug te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven