Alle voetballers van DEC ’10 in het nieuw

GELSELAAR – Op 6 september was het eindelijk zover. Alle jeugdleden van DEC’10 namen het nieuwe wedstrijdtenue in ontvangst. Een hele verandering, want vanaf nu treden de jongens en meisjes niet meer aan in het Diepenheimse blauw/wit of het groen/wit van Gelselaar maar in de nieuwe kleurencombinatie blauw/rood. De jeugdafdelingen van Diepenheim en EGVV werken al een aantal jaren samen. In 2010 is deze samenwerking verder gegaan onder de nieuwe naam DEC’10; Diepenheim EGVV Combinatie 2010. Vanaf dat moment is uitgekeken naar een nieuw wedstrijdtenue. Blauw, rood is het geworden. Dankzij vele sponsoren is het mogelijk geweest om alle jeugdelftallen vanaf dit seizoen in het nieuwe tenue te laten spelen. De tenues zijn aangeschaft bij FC Twente.

Naast convenanthouder is DEC’10 met ingang van seizoen 2013/2014 ook Teamwear Partner van FC Twente. De fusieclub uit Diepenheim en Gelselaar is na VV Oldenzaal, de tweede amateurclub die een meer intensieve samenwerking met FC Twente aangaat. Een samenwerking die onder andere tot gevolg heeft dat de 14 elftallen van DEC`10 dit seizoen in een compleet nieuw Nike tenue spelen.

Op vrijdag 6 september was op Sportpark de Koppel de officiële start van de samenwerking toen alle jeugdleden van DEC’10 hun nieuwe tenue kregen uitgereikt. Onder toeziend oog van ruim 200 leden, ouders en sponsoren overhandigde oud-voetballer van FC Twente Kick van de Vall de symbolische clubkaart. De leden van DEC’10 profiteren hiermee van korting op Nike voetbalschoenen, speciale acties rondom wedstrijdkaarten en een voetbalclinic. Voor DEC’10 een mooie kans om de kracht van het merk FC Twente aan zich te binden. Voor FC Twente een bredere invulling van de samenwerking met het amateurvoetbal.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven