Bloemschikcursussen bij Groei en Bloei

GEESTEREN – Groei en Bloei afd. Berkelland-Haaksbergen start in oktober weer met bloemschiklessen in “de Stoave” in Geesteren. Begin nu en je hebt binnen de kortste keren al een bloemstuk van eigen maaksel op tafel staan. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten. Denk niet “dat kan ik toch niet” je zult zien, ook jij kunt het. Er zijn lessen voor beginners, gevorderden en vergevorderden. Ook voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we bloemschiklessen op vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 18.00 uur.  Bij alle groepen zijn nog plaatsen vrij. U hoeft geen lid te zijn van Groei en Bloei. Voor opgave/ inlichtingen contacten met Dika Koeslag tel. 0545-431575. Ook dit is Groei en Bloei en kijk ook eens op onze website www.berkelland.groei.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven