Boemerang Eibergen zoekt nieuwe leden

EIBERGEN – Op woensdag 18 september houdt Volleybalvereniging Boemerang een introductietraining voor kinderen van 5 t/m 10 jaar. We zoeken kinderen die ook op volleybal willen. Volleybal is een onwijs gave sport, die je al vanaf jonge leeftijd kunt doen. Bij Boemerang kun je vanaf 5/6 jaar beginnen met volleyballen. Je begint dan met ‘circulatievolleybal’. Deze sport bestaat uit 6 niveaus, en vanaf niveau 1 leer je steeds een nieuw onderdeel van het volleybal erbij. Je traint 1 keer in de week en je speelt met je eigen team ook toernooitjes in de regio.

Circulatievolleybal is een vorm van het volleyballen waarbij de bal veel circuleert en de spelers lekker veel in beweging zijn.
Dus lijkt het je leuk om te weten wat we allemaal doen bij Circulatievolleybal, kom dan op de introductietraining, om te kijken of je het leuk vindt. Daarna mag je nog 4x gratis meetrainen. Informatie en opgave kan bij: trainster Ella Tempel, [email protected] of 0545-475618. Voor meer informatie over CMV volleybal kun je kijken op: www.vvboemerang.nl.

Accommodatie: Sporthal “de Pickerhal” Eibergen, Tijd: 17.30 – 18.30 uur ( 5 t/m 8 jaar), 18.30 – 19.30 uur ( 9 en 10 jaar).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven