De Melktap is klaar voor NK boerengolf

GEESTEREN – In het weekend van 5 en 6 oktober organiseert “De Melktap Geesteren” voor de tweede maal het O.N.K. Boerengolf met deelname uit heel Nederland en daarbuiten. Wie denkt dat deelnemers aan Boerengolf met een stok met een losse klomp eraan enkel een parcours door het (lange) gras volgen, meppend tegen een plastic bal , heeft het mis. Boerengolf wil als een serieuze plattelandsvernieuwende activiteit worden gezien.

Willy Erinkveld: ”Samen met de Vereniging van Boerengolfbaaneigenaren (V.B.G.) willen wij Boerengolf  naar een hoger niveau tillen, om de kwaliteit te waarborgen en ervoor te zorgen dat de gasten waar voor hun geld krijgen en terugkomen.” Vorig jaar is “De Melktap Geesteren” als eerste gecertificeerd als Top-Boerengolfbaan. Totaal zijn er nu 11 Boerengolfbanen Top gecertificeerd. Dit houd in dat de Boerengolfbaan er netjes en verzorgd uitziet (Gemaaide Greens), er gespeeld wordt met erkent spelmateriaal en duidelijke rode hole-vlaggen. De ontvangst moet goed zijn en na afloop wordt de uitslag bekend gemaakt.

Daarnaast moet er een ontvangstruimte zijn die voorzien is van o.a. een invalidentoilet en de gasten moeten kunnen blijven voor een hapje en een drankje. Wil je meedoen aan het O.N.K. Boerengolf bij “De Melktap” in Geesteren? Dat kan. Een team bestaat uit 3 tot 4 personen en er wordt gespeeld in de Algemene klasse, dames Klasse en Jeugd klasse. Er wordt gestreden om de “Gouden Klomp”en een eerste prijs van € 750,–. Voor meer informatie en opgave kijk op www.demelktap.nl.

Dit jaar wordt het Open Nederlands kampioenschap voor de tiende maal georganiseerd en ter gelegenheid daar van is er  een extra prijs voor diegene die op de zaterdag de tiende plaats behaald. Hetzelfde geld voor diegene die in de totaal uitslag op de tiende plaats eindigt.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven