Diny Oonk is benoemd tot erelid van NPV

NEEDE – De opkomst van de najaarsvergadering van NPV was prima en Gerrit Krooshof blikte terug op de afgelopen maanden waarin onder andere het nieuwe dierenverblijf op het Ter Weemepark is geopend. Ook werd vooruitgekeken naar het komende tentoonstellingsseizoen welke zaterdag begint met de jonge dierendag en eind januari eindigt met de Splibroekshow.

In de vergadering nam Diny Oonk na 22 jaar afscheid als bestuurslid. Ze is 15 jaar een enthousiaste secretaris geweest die de vereniging en de kleindierensport in Neede en de Achterhoek heeft gepromoot. Ze werd door de leden benoemd als erelid. Voorzitter Gerrit Krooshof overhandigde haar de bijbehorende speld, oorkonde en een boeketje bloemen.

Van 30 september tot 11 oktober gaan de leden van de NPV-Neede op pad om loten te verkopen. De opbrengt wordt gebruikt om de dieren op het Ter Weemepark goed te kunnen verzorgen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven