Eerste editie van Hiphop festival ‘Te-Dik’

EIBERGEN – In het openluchttheater van Eibergen wordt zaterdag 14 september de eerste editie van het Te-Dik Hiphop Festival gehouden. Naast heel veel hiphop komen er ook aanverwante stijlen voorbij, zoals rap.  De hiphopgroep Te-Dik speelt een prominente rol tijdens het festival. SpoKEY, Chimbz en DJ Didier staan garant voor rauwe funky rap.

Natuurlijk zijn er meer deejays, waaronder Ralf van der Dobbelsteen. Ook Michael Pit en Tim Aafjes zijn van de partij. Er zijn optredens van onder meer Kidscrew (dans), Dancecrew, IDC Roy van Doorn, Eroyal and the Kingz, HT & Freez en natuurlijk Te-Dik.

Graffitikunstenaar Karayavuz maakt live een kunstwerk. Het festival duurt van 20.00 tot 24.00 uur. De entree is gratis en de poort gaat om 19.30 uur open.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven