Facebookviering in kerk aan Steenstraat

BORCULO – Trudy te Braake: ”Van harte nodigen wij, het koor Stemmig, jou uit om onze eerste Zangviering mee te beleven. Zingen van geloof, overstijgt alles, brengt ons dichter bij elkaar.  Het raakt een diepere snaar in ons. In deze eerste facebook-viering willen we met liederen de boodschap uitdragen. Via facebook hebben mensen ons geïnspireerd om stil te staan bij de wereld om ons heen. De situatie waarin we vandaag de dag leven. De kranten staan vol met nieuws van dood en leven. Maar wat ons het meest verwondert gaat aan taal voorbij. Wat ik niet zeggen kan, zing ik, versta je mij. Daarin zit de essentie. Verstaan we elkaar? Willen we elkaar verstaan, begrijpen? Zijn we in staat verschillen te overbruggen.

We nodigen je van harte uit, om je door de liederen te laten raken. Wil je in de viering mee zingen kom dan een half uur eerder dan kun je de liederen oefenen met het koor. Elk lied is bedoeld als een bouwsteen, een pijler die ons een beetje dichter bij elkaar mag brengen. Zingen is een universele taal.  Het koor Stemmig heet je welkom op zaterdag 28 september a.s. Aanvang 19.00 uur in de RK kerk OLV Tenhemelopneming aan de Steenstraat in Borculo.

Neem vrienden, familie, buren mee en beleef het samen. Face tot face. Zingen en geloven met Passie Iedereen is welkom en mag zich bij ons in deze Facebook-viering thuis voelen.  Nodig vrienden via Facebook uit ook te komen. Na afloop is er natuurlijk koffie. Het zou leuk zijn je te mogen begroeten en ontmoeten.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven