Grote foto-reportage Festunique Beltrum

BELTRUM – Festunique is na twee jaar al uitgegroeid tot een succesvol concept. Afgelopen zondag werd het evenement voor de tweede keer gehouden in Beltrum. Het bloemencorso had volgens de bezoekers een groot wauw-gehalte. Ook het straattheater sloeg bij de mensen goed aan. De wagen ‘vuilnisbakkenras’ van groep The Rising Hoop ging met de eerste prijs naar huis. Tweede werd Lintvelde met Code. Oet Alle Windstreken mocht maandagmorgen de derde prijs in ontvangst nemen (Survivaltitanen). De bouwers van The Rising Hoop bouwen pas voor het tweede jaar. De leden gingen daarom ook compleet uit hun dak toen ze hoorden dat ze de winnaar waren. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement. Duizenden toeschouwers stonden langs de weg. “Dat zegt genoeg.”

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4008]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven