Hans Pelle stopt als voorzitter bij Boemerang

EIBERGEN – Ingezonden door Hans Pelle: Elke dag maken mensen keuzes. Ook ik, als voorzitter van Boemerang wordt hiermee geconfronteerd, als er omstandigheden veranderen. Zo zal officieel op 1 januari 2015 (of eerder) mijn werk komen te vervallen bij de TBS instelling FPC Oldenkotte in Rekken. Daarnaast heb ik mij opnieuw kandidaat gesteld om namens de Partij van de Arbeid, lid te worden van de Gemeenteraad van Berkelland. Mede hierdoor heb ik daarom afgelopen maandag het bestuur verteld dat ik mijn functie als voorzitter van Volleybalvereniging Boemerang, bij de komende Algemene Ledenvergadering beschikbaar stel.

Naast het zelf benaderen van geschikte kandidaten, roep ik leden op, om zich voor deze functie kandidaat te stellen.
Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik met veel plezier terug kijk op 8 seizoenen “jullie voorzitter” te mogen zijn. “Besturen” ervaar ik als een mooi en dankbaar werk en in die zin, zal ik t.z.t. wel weer wat oppakken. Het zal me echter naar de toekomst toe, voorlopig niet lukken om aan de invulling van “voorzitter” hier een structureel karakter te geven.

Boemerang is een vereniging met een grote historie en een glansrijke geschiedenis waar we vandaag de dag nog steeds ons voordeel mee doen. We hebben met elkaar een mooie groep, bestuurders, trainers, vrijwilligers en leden, die Boemerang een warm hart toe dragen. Hou dit zo vast en werk er met zijn allen aan mee om dit zo te houden. Ik ben er dan van overtuigd dat dat Boemerang naar de toekomst toe, sterker en gezonder maakt.

Rest mij iedereen die ik niet meer zie voor de ALV, te bedanken in het vertrouwen dat in mij is gesteld en wens ik iedereen een gezonde toekomst, met veel volleybalplezier toe.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven