Hiphopfestival in Eibergen slaat goed aan

EIBERGEN – Het openluchttheater heeft zaterdagavond het seizoen afgesloten met een hiphopfestival. De eerste editie sloeg meteen goed aan. Hiphoppers uit de hele regio leefden zich uit in het theater (zie video). De mix van dans, dj’s, en rap zorgde voor een prachtige sfeer (zie video). “Het gezelschap is heel divers, je ziet jongeren, maar ook de oudere generatie zit stiekem te genieten op de tribune!”, aldus Ton Schepers.  De organisatie – Tim Aafjes, Michael Pit en Ralf van de Dobbelsteen – waren vol lof over het evenement. “We hadden niets te klagen. We gaan evalueren en hopen daarna dat het hiphopfestival volgend jaar terugkeert in Eibergen.” Het openluchttheater gaat deze winter niet helemaal dicht. “Als het weer gaat vriezen dan halen we onze ijsmeester Marinus Forkink weer uit het vet”, lacht Schepers.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven