Kunstdag bij aannemersbedrijf Kormelink

RIETMOLEN – Zaterdag 5 oktober organiseert Aannemersbedrijf Kormelink uit Rietmolen voor het zesde jaar op rij het event “Kunst, Sfeer & Meer”. Van 11.00 tot 17.00 uur zijn de deuren geopend aan ’t Halt 2. U bent van harte welkom om diverse kunstwerken en sfeerproducten te bezichtigen en om te genieten van diverse lekkernijen. De entree is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.   Variëteit aan kunstwerken, sfeerproducten en lekkernijen

Twintig regionale exposanten presenteren deze dag een variëteit aan schilderkunst, sculpturen, interieurartikelen, sieraden en andere verrassende creaties en producten. Als u iets leuks ziet, dan kunt u het gelijk meenemen, want alles is te koop. Creatief genieten Naast het bewonderen van de kunst- en sfeerproducten, kunt u genieten van een wijnproeverij en wooninspiratie opdoen met een gratis interieuradvies.

Voor het interieuradvies is het nodig dat u zich van tevoren aanmeldt op de website www.i4living.nl. Alle activiteiten worden u aangeboden door Aannemersbedrijf Kormelink.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven