Schoolkinderen op ‘safari’ op Needse berg

tn_kw-25-9-2013-orgiNOORDIJK – Op 25 september heeft de Noordijkse basisschooljeugd een fikse wandeling afgelegd op de Needse berg. Bijna 50 kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 hebben deelgenomen aan de herfstpuzzeltocht georganiseerd door Kinderwerk Noordijk. De kinderen hebben bijna 3 uur een ronde over de berg gelopen waarbij ze vragen over de herfst moesten beantwoorden, letters moesten zoeken en spelletjes hebben gedaan.

Door onder andere de fotosafari werden beesten gespot die anders niet te zien waren! Uiteindelijk bij de Olifant werd de winnaar bekend gemaakt en konden de kinderen nog even genieten van de nazomerzon. Wij willen Daniëlle en Saskia bedanken voor de hoede hulp! Alle kinderen bedankt dat jullie zijn gekomen en voor jullie enthousiasme.

Noteer alvast in je agenda. 13 November is de volgende activiteit van Kinderwerk Noordijk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven