Maak kennis met de sportverenigingen

p1370912RUURLO – Rond de herfstvakantie kan er veel gesport worden in Berkelland. De Sport Federatie Berkelland (SFB) nodigt alle kinderen van gr 2 t/m 8 uit om voor €3,- kennis te maken met de lokale sportverenigingen. De jeugd wordt zo geholpen een goede sportkeuze maken en natuurlijk een lekker middagje te sporten. De jeugd uit Ruurlo kan tijdens Kies je sport Ruurlo op woensdagmiddag 16 oktober kennismaken met de voetbal-, badminton-, volleybal- en handboogschietvereniging uit hun eigen woonplaats in en om sporthal ‘t Rikkenhage . Op maandagmiddag 21 okt. is Kies je sport Borculo met volleybal, badminton, voetbal, gymnastiek en klootschieten in sportaccommodatie ’t Timpke en op sportpark De Wildbaan. Op dinsdagmiddag 22 okt. is het Sportuur ADHD/Autisme van 14-15 uur in de Pickerhal te Eibergen, er wordt gebasketbald.

De jeugd vanaf 6 jaar met ADHD of een vorm van autisme wordt uitgenodigd zich in te schrijven. Op woensdagmiddag 23 oktober wordt Jeugd in Actie Rekken aangeboden op Sportpark ‘t Asterloo aan alle jeugd uit Rekken. Je kunt er volleyballen, voetballen, klootschieten, tennissen en gymmen. Op donderdag 24 okt. sluiten we de sportweek af met Jeugd in Actie Beltrum voor alle jeugd uit Beltrum op Sportpark De Sonders.

Er kan kennis worden gemaakt met tafeltennis, touwtrekken, voetbal, tennis, survival, volleybal en gymnastiek. Heb je interesse, geef je dan snel op bij de SFB. Stuur een mail naar  [email protected]  of bel naar 0545-476727. Kijk voor meer informatie op www.sportfederatieberkelland.nl.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven