Nieuw bij Berenpas: Regio Checkpoint

EIBERGEN – Sinds kort is Nissan en Suzuki dealer Autobedrijf Berenpas aangesloten bij Regio Checkpoint, een nieuwe, landelijk dekkende organisatie van officiële merkdealers die onderhoudsproducten en diensten van alle merken voor de particuliere markt biedt. Bij Regio Checkpoint zijn particulieren welkom voor betrouwbare, onafhankelijke en betaalbare kwaliteit voor onderhoud. Ongeacht het merk waar men in rijdt.

“De professionele kwaliteit en expertise van ons technisch personeel, die zij mede hebben opgebouwd met Nissan en Suzuki, gaan we nu ook inzetten voor onderhoud en reparatie voor alle merken”, aldus Eelco Kruidenier van Autobedrijf Berenpas. “Alle Regio Checkpoint vestigingen volgen dezelfde landelijke gedragsregels: doen wat beloofd wordt en we berekenen alleen wat na goedkeuring op een scherpe begroting echt gekocht wordt.”

Regio Checkpoint biedt daarnaast een speciale aankoopkeuring voor particulieren die, na goedkeuring, een aankoopverzekering af kunnen sluiten. Zowel de keuring als de verzekering zijn concurrerend geprijsd. De APK-keuring wordt bij Regio Checkpoint gratis uitgevoerd, alleen de afmeldkosten en de viergastest of roetmeting worden in rekening gebracht, waardoor de APK keuring voor benzinemotoren slechts Є 19,95 kost of Є 29,95 voor dieselmotoren.

Bij Regio Checkpoint bent u welkom voor alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u direct contact opnemen met Stefan ten Hagen van  Autobedrijf Berenpas, telefoon 0545-471280 of per mail [email protected] Ook op de website www.regiocheckpoint.nl en www.berenpas.nl vindt u informatie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven