Nieuwe cursussen in ‘Het Schilderatelier’

EIBERGEN – In het najaar wordt een nieuwe cursus ‘Het Schildersatelier’ aangeboden in de accommodatie van de Kruidenhof (bij de Mallumse Watermolen) in Eibergen. Deze cursus wordt verzorgd door beeldend kunstenaar Inge Meuleman uit Ruurlo. Naast de cursus op de woensdagochtend is er ook een middaggroep. Het Schildersatelier gaat van start op 2 oktober en bestaat uit 10 lessen. De cursus is voor een kleine groep deelnemers van maximaal 8 personen.

Het Schildersatelier biedt een plek voor zowel beginners als voor mensen die al meer geoefend zijn in het schilderen en die op zoek zijn naar hun eigen richting. Iedere deelnemer wordt individueel begeleid. Samen met de docent wordt gekeken naar: “Wat boeit mij? Wat zie ik? Wat beleef ik? En hoe geef ik dat vorm?” Iedereen zorgt voor zijn of haar eigen materiaal. De keuze van materiaal is vrij.

Voor meer informatie: Inge Meuleman 06-40326519 en/of www.tuinenomvantehouden.nl/actueel.html.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven