Popkoor organiseert een najaarsconcert

EIBERGEN – Popkoor Care for Music ‘kraakt de noten’. Onder deze titel geeft het koor uit Eibergen op zondag 13 oktober een concert, in samenwerking met meidenkoor @Seven uit Ruurlo en percussiegroep Full Power uit Eibergen. Beide koren zullen u meenemen door verschillende muziekstijlen en door muziek van de jaren 70 tot heden. Ook de percussiegroep heeft een leuk programma met verrassende elementen voor u in petto. Care for Music is de naam van het popkoor onder leiding van Daphne Luth, dat in 2005 is opgericht door dames en heren uit de wijde omtrek van het Gelderse Eibergen, die graag meerstemmig popmuziek zingen, Nederlands- of Engelstalig.

@Seven is een meidenkoor, onder leiding van Carina Numan, dat bestaat uit zo’n vijftien jonge, enthousiaste, muzikale meiden in de leeftijd van 12 tot 25 jaar. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is hun grote passie voor zingen!  Zij zingen voornamelijk een mix van Engelse ballads en popsongs, als ook kerkelijk repertoire.

Full Power is een percussiegroep, onder leiding van Andre Floors, die bestaat uit enthousiaste slagwerkers. Jong, energiek en een hoop geluid ! Percussiegroep Full Power doet haar naam eer aan door snelle, energieke en vernieuwende optredens.

Het concert vindt plaats in de grote zaal van zalencentrum de Huve, de oefenlocatie van Care for Music. Vanaf 13:30 uur is de zaal open. Het programma begint om 14:00 uur en eindigt rond 17:00 uur. Entree : € 4,- voor volwassenen en € 2,- voor kinderen t/m 12 jaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven