Sport&Bedrijf houdt interactieve avond

EIBERGEN – De hedendaagse sporter is meer een consument dan alleen het lid van een sportclub van vroeger.  De rol van de sportclub verandert daardoor. Wil jij de positie van jouw sportclub versterken en upgraden naar de toekomst? Dat kan met een goed georganiseerd plan! Op donderdag 17 oktober organiseert Sport&Bedrijf een interactieve avond over het ontwikkelen en tot stand komen van jouw sportclub 2.0.

Aan de hand van uitleg, tips, opdrachten en praktijkvoorbeelden doorlopen we in zes stappen het pad naar de toekomst van jouw sportclub. Wil je donderdag 17 oktober meedoen  of wil je meer informatie? Opgeven kan tot maandag 7 oktober door een mail te sturen met je naam en je functie binnen de sportclub, naar [email protected].

Let op! Maximaal twee deelnemers per sportclub. Deelname is gratis. Locatie: Den Sliem 83, 7141 JG Groenlo. Aanvang: 19.00 uur. Voor meer informatie over deze avond kun je bellen naar Ellen van der Most: 06 10 68 16 40.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven