Tennistoernooi voor dubbels in Neede

NEEDE – Van zondag 10 november tot en met zondag 17 november wordt het inmiddels traditionele tennistoernooi voor dubbels gehouden op de banen van de tennisvereniging Neede aan de Kronenkamp. Er kan worden gespeeld in de categorieën 4, 5, 6, 7 en 8. Om deel te kunnen nemen in de categorieën 4, 5 en 6 dienen de spelers minimaal 17 jaar oud te zijn. Voor de categorieën 7 en 8 dienen spelers minimaal 25 jaar oud te zijn. Zowel damesdubbels, herendubbels als gemengddubbels kunnen deelnemen.

De wedstrijden worden gespeeld op kunstgrasbanen. Iedereen speelt minimaal twee wedstrijden. Inschrijven kan tot en met 1 november. En dat is mogelijk via internet www.toernooi.nl. Voor vragen of opmerkingen kunnen mensen terecht bij de wedstrijdleider, Dennis de Jong.

Hij is te bereiken via [email protected] of telefonisch op 06-23105079.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven