Uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Uitslagen Pasruiters Bollert brons Neede 2013 Tijdens de samengestelde wedstrijd in Neede hebben de eigenleden goed gepresteerd. Mayke Rexwinkel werd met haar pony Queeny Reserve kampioen van Gelderland, met haar paard Grover werd ze 6 de in de klasse B. Wouter Hermelink werd met Arendsoog 3 de in de klasse M. En voor Joey Groot Bramel was er een 4 de prijs in de klasse L.

Hamelandse Ruiters: Sanne Bolster en haar paard Amaryllis debuteerden dit weekend in Winterswijk in de klasse Z2 dressuur. Ze deden dit zeer succesvol en mochten direct het oranje lint en dus een eerste prijs in ontvangst nemen. Henk-Jan Klein Braskamp nam met Venus deel aan een SGW wedstrijd in Neede.Ze behaalden een zesde plaats in de klasse B eventing. Beiden komen uit voor de Hamelandse Ruiters.

Hierbij uitslagen van leden van R.v de Molenruiters uit Rekken van afgelopen weekend: Paarden Dressuurwedstrijd Esperadocup te Vorden L1 dressuur: 1e en 2e Saskia Leusink met Conquista. Dressuurwedstrijd te Winterswijk M2 dressuur: 1e Chantal Leusink met Dorabella.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven