Uitslagen paardensportclubs Berkelland

Hierbij de uitslagen van leden van R.v de Molenruiters Rekken. Concoursen van afgelopen weekend.  Pony’s springwedstrijd te Wierden Klasse B en L springen cat. A: 1e Karlijn Olde Klieverink met Macho (totaal dus 2x 1e). Paarden, Dressuurwedstrijd te Haaksbergen (zilveren ster): L1 dressuur 3x 2e Saskia Leusink met Conquista.  M1 dressuur: 2e 5e en 7e Dianne Willemsen met Donn F.K. Z2 dressuur: 3x 4e Saskia Leusink met Varola. Hippisch festijn te Varsseveld: 4 jarige springpaarden: 2x 3e Cantal Leusink met Elvaro. Z springen 3e Chantal Leusink met Wittinger 1.40m 4e Chantal Leusink met Varon.

Afgelopen weekend vielen enkele leden van de Hamelandse Ruiters in de prijzen. Henk Veldhuis stuurde zijn merrie Vamalia naar de overwinning in de klasse L springen in Varsseveld. In Haaksbergen werd een dressuurwedstrijd om de Zilveren Ster verreden. Johan Klein Braskamp werd met Exclusief zesde in de klasse L1 dressuur.

In dezelfde klasse werd Belinda Brinke 7e met haar paard Charmant.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven