Voor het eerst een Oktoberfest in Ruurlo

bargkapel-in-molen-ruurloRUURLO – Voor het eerst in Ruurlo dit jaar een Oktoberfest, georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Bargkapel. Medewerkenden zijn “De Bargkapel”, het Barchemse combo “In-C-eeN” (uitspraak als het Engelse woord ‘insane’) en “Special guests”. Eén van de evenementen tijdens deze avond zal zijn het 1e Ruurlose Open Houtzaag Kampioenschap. De 3 mans formatie “In-C-eeN”  zorgt voor een onvervalst stukje muziek en laat zien dat er flink gefeest kan worden. “In-C-eeN” speelt oude rock en hedendaagse klassiekers. Met TrekzAccordeon, Resonantie Gitaar en KlomptraBats knalt het Achterhoekse trio van het podium, onder het motto: “Muziek, zoals het niet bedoeld kan zijn.” Het Oktoberfest zum Kaiser vindt plaats op zaterdag 5 oktober bij “De Keizerskroon” aan de Dorpsstraat in Ruurlo, begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven