Wie heeft de beste ondernemershanden?

RUURLO – Voor het eerst in het bestaan van het Platform B.V. Berkelland, vindt ‘De verkiezing van de Berkellandse ondernemer van het jaar’ plaats. Welke ondernemer onderscheidt zich in creativiteit, innovatief denken+handelen en zet met zijn onderneming Berkelland op de kaart? De verkiezing is onderdeel van ‘De DAG van de Berkellandse ondernemer’, die plaatsvindt op 26 september in de Orangerie (Ruurlo).

Iedere ondernemer die in Berkelland gevestigd is, kan zich tot en met 22 september aanmelden of aangemeld worden via www.platformbvberkelland.nl. Een jury bekijkt alle aanmeldingen zorgvuldig en kiest 3 finalisten. De namen van de 3 finalisten worden op woensdag 25 september bekend gemaakt. Op donderdag 26 september, op ‘De DAG van de Berkellandse ondernemer’, wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. Na een korte presentatie van de 3 genomineerde ondernemers kiezen de deelnemers aan de DAG ter plekke, via een sms-systeem, ‘De Berkellandse ondernemer van het jaar’.

De verkiezing van ‘De Berkellandse ondernemer van het jaar’ vindt plaats op donderdag 26 september: op ‘De DAG van de Berkellandse ondernemer’. Thema van de dag: Kennisdeling en samenwerking… De sleutel tot succes! Eén van de sprekers is Jan van Setten. Uitgeroepen tot: Beste spreker van de Week van de Ondernemer in 2012.

Daarnaast wordt er volop aandacht besteed aan verhalen van succesvolle Berkellandse ondernemers. Het programma begint om 15.30 en eindigt om 20.00. Meer informatie is te vinden op: www.platformbvberkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven